Handmassage

Donderdag 15 maart 2018

Workshop HANDMASSAGE bij Both Hands.

Je bent van harte welkom, alleen of samen. Handmassage is een verrijking om te kunnen geven. Je kan er een ander enorm mee verrassen. Op dit moment is Both Hands een team van masseurs aan het samenstellen die deze vorm van massage in teamverband aan gaan bieden in verzorging- en verpleeghuizen. Both Hands wil haar maatschappelijke betrokkenheid met de ouderen langs deze weg handen geven. Als je deel hebt genomen aan de workshop, dan is die gelegenheid er. Hoe meer masseurs, hoe meer wij kunnen doen met elkaar. Als je op zoek bent naar een manier om een bijdrage aan de samenleving te kunnen leveren, dan is dit misschien een fijne mogelijkheid voor je. Je bent van harte welkom! Je bent ook van harte welkom, als je nog niet weet wat je er mee wilt, of eerst in privé sfeer wilt delen.

Op de massageavond komen kennis, oefening en plezier samen. Kennis met betrekking tot een stukje anatomie en energetische betekenis van handen en vingers. Maar ook wat doet deze massage. Hoe is je houding in geven en ontvangen. Uitwisseling en vooral veel lekker oefenen. Svp een handdoek meenemen. Aanvang 20.00 uur. Kosten € 30,=. Aantal deelnemers max 10, dus wacht niet te lang met opgeven!

Opgave via mail: stoelmassage@bothhands.nl of Mob: 0634931843