Project Oudercare

In Geen categorie by Eric Both

Project Oudercare in de lift

Het project voor ouderen, waar een team van vrijwilligers handmassage aanbieden aan ouderen in zorginstellingen komt goed op gang. Ook in de maand mei staan weer twee bezoeken op de agenda. Op 24 mei gaan we naar het Reinaldahuis in Haarlem en op 28 mei naar Meerleven in Bennebroek. In het Reinaldahuis krijgen de ouderen 1 op 1 aandacht en in Meerleven is er een moment voor ouder en mantelzorger. Ook andere dienstverlenende instellingen tonen interesse voor dit initiatief. Zo heeft de vrijwilligersacademie in de Haarlemmermeer twee groepen een workshop laten volgen. Mensen die op divers plaatsen werkzaam zijn, zoals inloophuis, met gehandicapte kinderen, clinic clowns, etc. Ook de hospice regio Zuid-Kennemerland volgt met twee groepen de workshop, zodat ook daar een prachtige tool beschikbaar is in de laatste levensfase. Het is hartverwarmend, dat zoveel mensen met massage iets willen betekenen voor anderen. Mensen en instellingen die meer willen weten of zich aan willen melden kunnen daarvoor kijken op de site van het project Oudercare

Deel dit bericht: