Klankschalen concerten 31 januari en 2 februari

In Geen categorie by Eric Both

Het is weer zo ver! Een nieuwe mogelijkheid om (weer) deel te nemen aan een prachtig klankschalen concert. De klankschalen concerten die tot nu toe hebben plaats gevonden waren een groot succes. Marco Bakker van Healing-Hands verzorgt de sessies in de praktijk van Both Hands. Ik ben enorm blij met Marco en de wijze waarop hij de sessies inkleurt. Marco werkt bijzonder intuïtief en weet wat er nodig is. Hij stelt zich in op iedere individuele deelnemer maar ook op de energie van de groep. Marco heeft veel verschillende instrumenten ter beschikking, die hij gebruikt naar wat er nodig is. Op vrijdagavond starten we om 20.00 en op zondagochtend om 10.00 uur. De sessies nemen ongeveer 1 1/2 uur in beslag en de kosten zijn €18,-, graag contant. De praktijk van Bothhands is in het gebouw “Onder de Toren” in Haarlem. A.Hofmanweg 1a. Opgave via info@bothhands.nl, facebook evenement of Mob: 0634931843

Deel dit bericht: