Volle agenda Oudercare

In Geen categorie by Eric Both

Er zijn veel ontwikkelingen geweest en nog velen gaande in het project Oudercare. Even een kleine opsomming.

We zijn met een groepje vrijwilligers deze maanden actief in zorgcentrum Reinaldahuis van Woonzorg. Dat wordt bijzonder goed ontvangen door bewoners en de organisatie.

Naar aanleiding van een pitch bij Rotary Club Zandvoort, kan er een workshop georganiseerd worden voor 10 nieuwe vrijwilligers in Zandvoort. De Rotary Club Zandvoort gaat dit financieren.

Op 21 oktober krijgt het project aandacht middels een interview, dat wordt afgenomen door de stichting Passie Podcast. Zij leggen het interview vast in hun studio, waarna het door hun op allerlei kanalen wordt gestreamd. Weer een prachtig platform om het project onder de aandacht te brengen.

Op 11 november zijn wij uitgenodigd door zorginstelling Meerleven van Kennemerhart. Het is de dag van de mantelzorg en wij zijn daar om mantelzorger en ouder samen te verwennen in een gedeeld moment met een heerlijke handmassage.

Op 14 november gaan we met de workshop naar de Haarlemmermeer. De vrijwilligers Academie heeft gevraagd om de workshop te verzorgen voor hun vrijwilligers, die op diverse plekken werkzaam zijn. De massage komt daar op prachtige plekken terecht.

Op 28 november zijn wij aanwezig op een informatiemarkt van de gemeente Haarlem. Deze is georganiseerd voor ouderen woonachtig in de Zuiderpolder en in Parkwijk. Daar gaan we ons project ook weer zichtbaar maken en een aantal ouderen de massage laten beleven.

Op 28 oktober is er weer een nieuwe gelegenheid om deel te nemen aan de workshop Hand- onderarmmassage.

Voor uitgebreide informatie kan je terecht op Http:\\ouderen.bothhands.nl

Deel dit bericht: