Verhuizing Both Hands

In Geen categorie by Eric Both

Met gemengde gevoelens, maar vooral met heel veel zin ga ik met mijn bedrijf Both Hands verhuizen. Ik heb een nieuwe praktijkruimte gevonden met ingang van 1 januari 2020. Wel een mooi moment om weer een nieuw terrein te verkennen en te ontdekken. Vooral het nieuwe avontuur lokt mij daarin. Wat zal er gaan gebeuren en welke mooie mensen ga ik daar ontmoeten? Na vijf jaar praktijk in het Crown Business Center, waar ik ook fijne contacten heb opgebouwd, is het dus nu weer een periode van vernieuwing.

Ingang aan de achterkant

Ik heb een mooie plek gevonden en wel in het gebouw “Onder de Toren” ook op de Hofmanweg in Haarlem, maar dan op huisnr 1A. Vijf minuten lopen van het station Spaarnwoude en met voldoende parkeerruimte. Ik heb daar de indruk gekregen van een dynamische omgeving en daar kijk ik heel erg naar uit. Mijn vaste klanten gaan het natuurlijk allemaal meemaken. In december ga ik het opknappen en weer een hele fijne ruimte en sfeer creëren, zodat iedereen zich optimaal kan ontspannen.

Deel dit bericht: