Mededeling mbt Corona 19 maart

In Geen categorie by Eric Both

Beste mensen, natuurlijk heeft het Coronavirus grote impact op mijn onderneming. Alle massagevormen zijn immers niet toegestaan. Maar dat is geen reden om niets meer te doen. Ik heb mij laten informeren door het RIVM over de mogelijkheden die er wel zijn, om zodoende toch ondersteuning te kunnen bieden. En die zijn er op dit moment. Ik weet natuurlijk niet of dat gaat veranderen, maar volg hierin de richtlijnen.

Het is voor veel mensen een fase van angst en onzekerheid. Dat geldt niet alleen voor ondernemers, maar voor heel veel mensen. Het is een periode waarin we door de omstandigheden onomkomelijk met onszelf worden geconfronteerd. Een periode van grote veranderingen en ik wil je daar graag in ondersteunen. Dat kan in de vorm van coaching, zowel gericht op je bedrijf als op het persoonlijke vlak.

Er valt heel veel te leren in deze periode en het is wijs om daar zo goed mogelijk gebruik van te maken. Er zijn aan aantal voorwaarden die we in het geval van face to face coaching samen in acht moeten nemen:

Je bent niet verkouden, je hoest niet en hebt geen koorts.

We houden afstand van elkaar, tenminste 11/2 meter.

Als je hierover twijfelt, maar wel behoefte hebt aan coaching, dan kunnen we met behulp van beeldbellen in contact zijn.

Er zijn gelukkig ook mogelijkheden om via het etherische lichaam healing toe te passen, met effecten op het fysieke en emotionele lichaam. Vanuit de Pranic Healing is er een speciaal protocol ontwikkeld en beschikbaar, dat ik kan en mag toepassen. De behandeling geeft ondersteuning ter voorkoming van besmetting, maar is ook een toepassing in het geval van ziekte. Deze behandeling kan ik ook op afstand geven.

Tijdens de periode van het coronavirus mag je voor de behandelingen een bijdrage geven vanuit je hart. Als je gebruik wil maken van de mogelijkheden, die ik je kan bieden dan mag je mij bellen op Mob 0634931843 of mail info@bothhands.nl

Deel dit bericht: