Praktijk BothHands weer open per 1 juli!

In Geen categorie by Eric Both

Met mijn contactberoep mocht ik half mei weer aan de slag. Ik had daar nog wat moeite mee aangezien ik tot een risicogroep behoor. Het leek mij wijs om even een periode af te wachten. Even kijken of er geen negatieve reactie kwam in de vorm van meer besmettingen. Het lijkt allemaal goed te gaan en dus wil ik ook weer een nieuwe start maken. Natuurlijk met de nodige preventieve maatregelen.

Klanten die verkouden zijn, hoesten of koorts hebben, moeten nog even geduld hebben.

We houden de hygiëne in de gaten. Voor en na de behandeling kunnen de handen gedesinfecteerd worden.

De massagebank en massagestoel worden voor iedere behandeling ontsmet.

Verder maak ik zelf gebruik van wegwerp hoofddoekjes en zal ik een mondkapje dragen als ik binnen de 1.5 meter zone ben.

Aan klanten die op de massagetafel massage ontvangen, doe ik het verzoek zelf handdoeken mee te nemen om op te liggen.

Deel dit bericht: