Samenwerking Both Hands en Vitalis

                 

Met ingang van 1 april 2017 is Both Hands een samenwerking aangegaan met GGZ instelling Vitalis.

Wat betekent dit?

Heeft u ondersteuning nodig bij psychische problemen, bijvoorbeeld bij Burn Out, depressie en andere problemen die u dagelijks functioneren ernstig beïnvloeden? Bij psychische problemen gaat u normaal als eerste naar de huisarts. Die zal een eerste diagnose stellen en u verwijzen naar bv een psycholoog, u misschien medicatie voorschrijven en in het gunstigste geval adviseren om iets met meditatie, massage, yoga of beweging te doen.
U gaat de deur uit en u bent feitelijk op uzelf aangewezen. Uw zoektocht naar beter begint vanaf dat moment. Het is alleen vervelend dat u daar eigenlijk de energie niet voor heeft. Verder zit u met vragen, zoals wat is echt goed voor mij waar kom ik terecht, wie is kundig en wat gaat mij dat niet kosten?

Een praktische weg.

Vanaf heden is er een toegang, waar u met deze vragen niet alleen kan aankloppen, maar waar u daadwerkelijk praktisch ondersteund wordt. Vitalis stelt als GGZ instelling een compleet behandelplan voor u samen. Hulpverleners uit de eerste en de tweede lijn gaan in samenwerking, u de zorg bieden die u nodig heeft. Uw welzijn staat centraal en met zorg worden er verschillende behandelmethoden die elkaar versterken aan u aangeboden. Met recht zorg op maat. Hoe praktisch en fijn is dat?
Both Hands heeft er bewust voor gekozen om deel uit te maken van deze samenwerking en heeft een licentie om een bijdrage te kunnen leveren in uw behandelplan. Dat betekent, dat massagetherapie, counselling, EMDR en mindfulness voor u vergoed wordt door de zorgverzekeraar als dit onderdeel is van het plan. Meldt u aan bij Vitalis of Both Hands wanneer u in aanmerking wil komen voor een dergelijk behandelplan.