Massage geven in zorginstellingen.

Misschien voel je de behoefte om iets te doen voor de ouderen in zorginstellingen, voor mensen die eenzaam zijn en behoefte aan aandacht hebben. Dat is een mooie gedachte, maar blijft het daarbij. Wellicht weet je niet waar te beginnen wat je dan kan doen. Both Hands kan je dan helpen om een fijne invulling met jou te realiseren. Na deelname aan de workshop hand-onderarmmassage kan je namelijk deel uitmaken van een team van masseurs die gezamenlijk, incidenteel of op regelmatige basis ouderen verwennen met een massage. Het is volledig georganiseerd voor de deelnemers. De zorginstellingen bevinden zich voorlopig in de omgeving van Haarlem.

Massage is een fijne manier om verbinding te maken en je mag rekenen op mooie ervaringen. De workshop geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met massage. Niet alleen met de techniek, maar ook met de beleving. Je krijgt de begeleiding die je verdient!

Ik verheug mij op je deelname. Mocht jij je op willen geven of vragen hebben, dan kun je het contactformulier invullen.

Op de site kun je onder workshop handmassage alle informatie vinden over de training.