Klankschalen concert op 10 en 12 december

In Geen categorie by Eric Both

Na het succes van de vorige concerten, hebben Marco en ik besloten om op korte termijn jullie een nieuwe mogelijkheid te bieden voor het beleven van klankschalenconcert? Marco Bakker van Healing-Hands verzorgt de sessies in de praktijk van Both Hands. Ik ben enorm blij met Marco en de wijze waarop hij de sessies inkleurt. Marco werkt bijzonder intuïtief en weet wat er nodig is. Hij stelt zich in op iedere individuele deelnemer maar ook op de energie van de groep. Marco heeft veel verschillende instrumenten ter beschikking, die hij gebruikt naar wat er nodig is.

Op vrijdagavond 10 december starten we om 20.00 en op zondagochtend 12 december om 10.00 uur. De sessies nemen ongeveer 1 1/2 uur in beslag en de kosten zijn €22,50,- vooraf te voldoen. De praktijk van BothHands is in het gebouw “Onder de Toren” in Haarlem. A.Hofmanweg 1a. Opgave via info@bothhands.nl, facebook evenement of Mob: 0634931843

Deel dit bericht: