Op 5 september is er gelegenheid om een volle maan meditatie mee te maken bij Both Hands.  Isabel Sips van Pranic Healing Isabel geeft maandelijks bij volle maan deze meditatie en is voor deze avond uitgenodigd om de meditatie te leiden. De volle maan is een periode waarin er extra energie beschikbaar is om je een duwtje in de rug te geven. De maan bevindt zich in deze periode in het sterrenbeeld Vissen. Het teken waarin spiritualiteit huist. De volle maan bevindt zich in een waterteken en is daarmee het meest in haar element. De werking van de extra energie van deze volle maan is daardoor heel voelbaar. Je kan door deze energie makkelijker bewust worden hoe jij deel uit maakt van het groter geheel. Wij zijn onlosmakelijk verbonden met de wereld om ons heen en het universum, maar ook alles in ons, hangt met elkaar samen en vormt ons “zijn”. Het is dus een thema dat gaat over verbinding en vervulling.

Door samen te mediteren ontstaat een vele malen krachtiger veld, dan dat je alleen creëert. Daarom nodigen wij je van harte uit om met jouw energie deel te nemen aan dit feestje.

Opgave vooraf via info@bothhands.nl of Mob: 0634931843

Adres: A Hofmanweg 5a

Aanvang: 20.00 uur

Deelname: € 15,=