Workshop Hand-Onderammassage 7 december

In Geen categorie by Eric Both

Op donderdag 7 december is er weer een mogelijkheid om deel te nemen aan de workshop Hand- onderarmmassage. Een massage mogen ontvangen is een groot cadeau! Massage is moeiteloos ontspannen. Ook voor mensen die zeggen, dat ze niet kunnen ontspannen. Je hoeft er niets voor te doen. Alles gebeurt vanzelf. Het is niet alleen een fijne ervaring voor de ontvanger. Het geven van een massage levert jezelf heel veel op. Je komt op een unieke wijze in contact met een ander en dat leidt tot verrassende ontmoetingen. Samen in contact zijn en beleven. Het zorgt voor balans in jezelf en geeft energie! Dat zijn de reacties die ik veel hoor.

Met deze workshop ben je er echt helemaal even uit. Het belevende aspect zorgt er voor dat je even uit je hoofd bent. Je leert de massage in een ontspannen sfeer. Deze massagevorm leren in één workshop. Dat lijkt onmogelijk, maar is toch heel haalbaar gebleken. Je krijgt een stukje achtergrondinformatie, het wordt voor gedaan en dan veel oefenen. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen en vertrouwen op te doen. Bovendien krijg je een duidelijk instructieboek en olie mee. Je kan dus thuis lekker verder oefenen.

Deze workshop geeft je een tool in handen, die je kan toepassen op huisgenoten, maar ook op bijvoorbeeld ouderen. Als je daar interesse voor hebt, dan ben je na deze workshop welkom om mee te doen met een van de mooie projecten van de Stichting Massage voor de Zorg.

We oefenen op elkaar in kleine groepjes van max 8 deelnemers

Aanvang 19.00 – 22.00

Deelname Kosten €55,-

De workshop is inclusief instructieboek en een flesje massageolie. Na opgave stuur ik een bevestiging met praktische informatie. Over de workshop zelf, kan je meer vinden op de pagina workshop handmassage

Deel dit bericht: