Verschillende massagevormen zijn mogelijk. U kunt bij ons terecht voor stoelmassage, klassieke massage, sportmassage, triggerpoint en ontspanningsmassage. Massage is de eerste remedie bij lichte klachten, stijfheid, spierpijn, onwillige spieren etc. Zowel preventief als curatief heeft massage bewezen van onmisbare waarde te zijn. Daarnaast is massage ook nog eens ontspannend! Bij stress, depressies en talloze andere situaties is massage een moeiteloze therapie.

Massageafspraken zijn mogelijk van een half uur, een uur en zelfs anderhalf uur.

Ook in een zakelijke omgeving kan massage heel goed worden toegepast. Al veel ondernemers hebben de weg naar de praktijk gevonden. Both Hands komt ook op locatie langs voor bijvoorbeeld stoelmassage. Stoelmassage is een geweldige massage voor personeel met oog op preventie en ontspanning. Hoe fijn als mensen ervaren dat de werkgever zorg voor hen heeft!

Wijzigingen aftrekbaarheid stoelmassages op de werkplek

Vanaf 1 januari 2022 vallen stoelmassages niet langer onder de gerichte vrijstelling arbo-voorzieningen. Uitsluitend verplichte arbo-voorzieningen, waaronder bijvoorbeeld helmen en werkschoenen, vallen nog onder die vrijstelling. 

Gelukkig is er nog wel een manier om de kosten voor bedrijven bij inzet van stoelmassages op de werkplek te beperken. Voor zover voorzieningen op de werkplek worden verstrekt en gebruikt of verbruikt, kan de werkgever dit namelijk alsnog onbelast verstrekken op grond van de zogenoemde nihilwaardering in de werkkostenregeling. (Handboek Loonheffingen van de Belastingdienst (artikel 22.1.9): “Indien stoelmassage op de werkplek wordt aangeboden, geldt hiervoor over het algemeen een nihilwaardering.”) De kosten drukken zo niet op de vrije ruimte van de werkkostenregeling. Ook wordt er geen eindheffing van 80% over berekend.

Voor stoelmassage is een aparte brochure te downloaden.