Both Hands vat de koe bij de horens met De COW aanpak voor thuiswerkers!

Werkgevers hebben de plicht om voor goede werkomstandigheden te zorgen voor hun werknemers. Maar hoe doe je dat in de thuissituatie? Als werkgever kan je dat niet bedenken, want iedere situatie is weer anders. Dus is het wachten op de problemen, die zich in een later stadium zullen manifesteren.

Om dit voor te zijn heeft Both Hands een fitpakket met diverse aandachtsgebieden ontwikkeld. Dit geeft de support die je wenst voor thuiswerkende medewerk(st)ers. Both Hands biedt hiermee een volledig ontzorgende dekking. Een geruststellende gedachte voor werkgevers en werknemers!

De diensten zijn gericht op het geestelijk- en lichamelijk welzijn van de thuiswerk(st)er en zijn zowel als pakket of als afzonderlijke diensten beschikbaar.

Coaching – begeleiding bij structuur, vrije tijd versus werktijd, werk versus gezin, arbeidsethos etc.

Ontspanning – Preventie en ondersteuning bij fysieke en geestelijke klachten. Stoelmassage en ontspanningsoefeningen

Werkplekonderzoek en ergonomie – Het creëren van de beste werkplek afgestemd op de individuele omstandigheden. Aandacht voor ergonomische condities.

Vooraf aan het plan van aanpak vindt een inventarisatie plaats van de thuiswerksituatie. Daar komt een advies uit. Er is een keuze uit het fitpakket of een deeldienst. Deze zal in overleg tot stand komen. Het fitpakket bestaat in principe uit:

  • Inventarisatie van de individuele situatie
  • 2 x Coaching
  • 2 x Massage of instructie ontspanningsoefeningen
  • Werkplek onderzoek + advies ergonomie

Natuurlijk zijn er aanpassingen mogelijk naar u behoefte. Begeleiding vindt plaats zowel in de thuissituatie als in de praktijk van Both Hands.

Heeft u interesse in onze diensten, neem dan telefonisch contact of maak gebruik van het contactformulier.