Klankschalenconcert

Twee keer per jaar organiseert Both Hands een klankschalen concert in de praktijk van Both Hands. Het is een geweldige belevenis. BothHands heeft contact met diverse mensen die prachtige concerten kunnen geven. Soms ook gecombineerd met Mantra zingen. De mensen die dit verzorgen zijn allemaal bijzonder intuïtief. Daardoor is geen enkel concert hetzelfde. Ze beschikken ook allemaal over  prachtige klankschalen en andere instrumenten.

Een concert is niet alleen een groepsbeleving maar meer nog een persoonlijke reis. De trillingen van de instrumenten werken diep door op de cellen in het lichaam.  Werkelijk een feest om mee te maken. De concerten vinden ongeveer twee keer per jaar plaats.

Het eerstvolgende concert vindt plaats op 17 oktober 2022 van 19.30 – 21.00. Dit concert verzorgt Eddie Alders. Het concert wordt voor deze keer georganiseerd door OpTil. Dit is een vereniging in oprichting. De vereniging is in Haarlem een veld aan het creëren met en voor mensen die actief bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Dit zijn zowel lichtwerkers/therapeuten/inspirators, als mensen die op zoek zijn naar voedende activiteiten op dit gebied en het fijn vinden om gelijkgestemden te ontmoeten.

Stuur een mail als je op de hoogte wilt blijven van de data, of houdt het nieuws op deze site in de gaten.

Deel!